Gradior VisionFocus - Boudewijn Krijger  

Ervaringen:


> Lees meer


Home

Gradior

Diensten

  Advies
  Coaching
  Intervisie
  Training
  Aanpak
  Werkkader
  Privacy
  Tarieven

Ervaringen

Weblog

Contact

 

 


Privacy

Algemeen

GradiorVisionFocus heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te geven dat privacy zeer serieus genomen wordt. Het onderstaande zet uiteen hoe GradiorVisionFocus binnen deze website met persoonlijke informatie omgaat. Het beleid van GradiorVisionFocus inzake privacy voldoet aan de (nieuwe) Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). De GradiorVisionFocus website bevat links naar andere websites. GradiorVisionFocus is niet verantwoordelijk voor de inhoud of voor de privacy bescherming op die websites. GradiorVisionFocus behoudt zich het recht voor deze privacy statement te allen tijde met onmiddellijke ingang te wijzigen. Elke verandering zal kenbaar worden gemaakt op de site.

 

Persoonlijke Informatie/Communicatie

U kunt de GradiorVisionFocus website bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Er bestaat echter de mogelijkheid dat GradiorVisionFocus voor specifieke doeleinden informatie van u nodig heeft zoals uw naam en adres. Naam- en adresgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van GradiorVisionFocus en worden gebruikt om betrokkenen op de hoogte te houden van GradiorVisionFocus. Indien betrokkene aangeeft geen prijs te stellen op toezending van informatie dan wordt dat direct gerespecteerd. U heeft de mogelijkheid om op ieder gewenst moment te bepalen of u nog langer verdere communicatie wilt, door contact op te nemen met GradiorVisionFocus.

 

Beveiliging

De infrastructuur en software van de GradiorVisionFocus website zijn zo gemaakt en beveiligd dat adverteerders en onbevoegden geen persoonlijke informatie met betrekking tot de GradiorVisionFocus website bezoekers kunnen verkrijgen. De persoonlijke gegevens die u opgeeft worden opgeslagen bij GradiorVisionFocus.

terug naar boven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


       

Food for thought:

info@gradior.nl+31 (0)6 54760731